1/2021. sz. elnökségi határozat
Ülés tartása nélküli döntéshozatal útján történő szavazásról
 
Vissza a Közhasznú oldalra

 

 

A 2021. január 13-án megküldött ülés nélküli döntéshozatal útján történő szavazással az Elnökség a következő határozatot hozta:

Dr. Szecskay András elnök 2021. január 13-án megküldött határozati javaslata:

Kedves Elnökségi tagok,

Az IM Szt. módosítási munkaanyagaira számos, részben egymásnak gyökeresen ellentmondó, részben kiegészítő, részben kisebb mértében módosító, de egyetértést is kifejező javaslatok érkeztek be.
Ezek egy véleménybe, különösen többségi véleménybe szerkesztése lehetetlen. Emiatt csak az a járható út – amit korábban Dr. Bóka János államtitkár úrnak a bemutatkozó beszélgetés során Dr. Pethő Árpáddal együtt jeleztünk is -, hogy megjelenítjük az eltérő álláspontokat.
Erre figyelemmel egy kísérőlevéllel a pénteki határidőben elküldjük valamennyi véleményt, időrendben felsorolva.
Szíves tájékoztatásul csatolom a MIE válaszlevelét és mellékleteit.

Üdvözlettel:
Szecskay András
elnök


1/2021. sz. Elnökségi határozat: Dr. Szecskay András elnök 2021. január 13-án megküldött elnökségi határozat tervezetét az Elnökség támogatta. (Igen szavazatok száma: 8 fő nemleges szavazatok száma: 1 fő tartózkodott: 0 fő nem szavazott: 2 fő )
Ennek alapján a határozat tervezetet elfogadott határozatnak kell tekinteni, és az ennek megfelelő anyagot az egyesület elnöke megküldi az Igazságügyi Minisztériumnak, és a másolatot az Elnökség tagjainak.

Dr. Pethő Árpád
ügyvezető elnök

 

Az 1/2021. sz. Elnökségi határozat letölthető .pdf formátumban.

 

Vissza a lap tetejére